Un succes imens – Congresul Internațional Alpha Bio pentru medicii din Europa și America Latină

Congresul internațional Alpha Bio 2017 destinat clienților europeni și din țările Americii Latine a avut loc la Madrid (Spania) în 10-11 noiembrie 2017 și a reprezentat un eveniment ieșit din tipare. Creată special pentru specialiștii medicinei dentare din toata lumea, întâlnirea a găzduit 14 lectori internaționali din 12 țări, oferind participanților din peste 30 de

Conceptul restaurativ On1™

On1™ este primul concept care păstrează atașamentul țesutului moale și asigură flexibilitate completă restaurativă și chirurgicală.

Cum ați trata acest caz?

Cursul va expune pașii augmentării pre și peri-implantare care trebuie respectați în cadrul regenerării osoase ghidate (GBR) pentru a transforma un caz dificil cu volum osos insuficient într-un caz clasic.

Webinar gratuit Dr. Pascal Valentini, susținut de Geistlich

Înregistrați-vă din timp la webinarul gratuit susținut de Dr. Pascal Valentini, Franța, în cadrul seriei Webinar World Tour oferite de Geistlich. Tema acestei ediții este Elevarea sinusului maxilar: prevenirea și terapia complicațiilor, așa că pregătiți-vă webcam-ul, dorim să vă vedem online! Data webinarului: 24 octombrie, ora 18:00 Înscrieri pe: geistlich.dental-campus.com Cheia succesului cu Geistlich –

Inovații sustenabile și responsabile la Geistlich

Pionieratul Geistlich face parte din istoria companiei și este esențial pentru viitorul acesteia. Politica Geistlich nu este despre comercializarea inovațiilor cât mai repede cu putință, compania dezvoltă într-o manieră sustenabilă și responsabilă.

NobelReplace şi Replace Select Tapered – un implant pentru toate nevoile specialiştilor

NobelReplace si implantul conic original Replace Select imita forma radiculara naturala a dintelui. Acestea sunt concepute pentru a oferi o stabilitate initiala in toate protocoalele de incarcare, inclusiv Functie Imediata.

Interviu cu Prof. Jan Lindhe și Dr. Denis Cecchinato

Prof. Jan Lindhe (Suedia) și Dr. Denis Cecchinato (Italia) sunt doi pionieri în cercetarea realizată asupra zonelor post-extractionale. În timpul vizitei efectuate la sediul central Geistlich din Elveția, au oferit detalii despre descoperirile și conceptele lor clinice.

Acum poți cumpăra în rate de la Artis!

„Aproape de perfecțiune” subliniază dorința noastră permanentă de a ne îmbunătăți constant serviciile. De aceea am introdus o nouă opțiune de plată. În parteneriat cu Banca Transilvania, Artis îți oferă opțiunea de plată în rate.

Finalul de vară, vine cu o comoară!

Pe final de vară, Artis ți-a pregătit mai multe oferte pentru produsele din portofoliu. Contactează-ne și bucură-te de oferte prețioase, disponibile în stoc limitat!

Soluții financiare pentru achiziționarea echipamentelor medicale

În colaborare cu Libra Internet Bank, ca partener financiar al sectorului medical, Artis susține dezvoltarea cabinetelor și societăților cu ajutorul unui produs dedicat achiziționării de produse stomatologice: Creditul “Hipocrate Discount”.