Organizăm sesiuni de instruire și susținem o agendă de evenimente de calitate

DEZVOLTĂM ABILITĂȚILE CLIENȚILOR NOȘTRI.

Seminarele și workshopurile recomandate de Artis păstrează specialiștii medicinei dentare pregătiți pentru viitor. Încă de la înființare am investit în programe de pregătire profesională destinate medicilor dornici să își îmbunătățească abilitățile.

Agenda Artis se bucură de o reputație impecabilă. Evenimentele noastre sunt organizate în cele mai bune condiții și permit pe lângă dezvoltarea profesională și personală, socializarea între colegi care împărtășesc pasiuni comune.

Bucureşti, ROMÂNIA

Managementul crestelor alveolare atrofiate în terapia implanto-protetică

Cursul prezintă particularităţi pe care lectorul le consideră foarte importante în tratamentul de zi cu zi în terapia implanto-protetică. În ceea ce priveşte managementul crestelor alveolare atrofiate, vor fi expuşi factorii cheie care pot asigura succesul tehnicii de adiţie.

BUCUREŞTI, ROMÂNIA

Curriculum ştiinţific de Parodontologie 2017

Află ultimele noutăţi din domeniul parodontologiei alături de Profesorul Anton Sculean. Între 16 şi 18 Decembrie are loc unul dintre cele mai aşteptate evenimente susţinute la nivel naţional – Curriculum ştiinţific de parodontologie 2017.

Amsterdam, Olanda

EuroPerio9

Europerio este cea mai mare conferinţă de parodontologie şi implantologie din lume – o întâlnire esenţială în calendarul oricărui medic stomatolog. În acest an, conferinţă este găzduită la Amsterdam de către Societatea Olandeză de Parodontologie pentru Federaţia Europeană de Parodontologie.