An jubiliar Geistlich – 20 de ani de Geistlich Bio-Gide®, 30 de ani de Geistlich Bio-Oss®

20 de ani de Geistlich Bio-Gide®, 30 de ani de Geistlich Bio-Oss®, 1000 studii – anul 2016 este un an jubiliar foarte special pentru Geistlich! De aceea, atât Geistlich, cât şi Artis, vă invită să împărtăşiţi experienţele avute cu biomaterialele Geistlich.

Newsbit_ro

Dezvoltarea triumfala a biomaterialelor xenogene a început cu un apel telefonic între cercetătorul american Prof. Philip J. Boyne şi Dr. Peter Geistlich. Cei doi au conceput un plan prin care să prelucreze osul bovin într-un mod care permite utilizarea sa ca material de substituţie osoasă în scopuri medicale şi stomatologice.

În acest an, Geistlich continuă în același spirit: realizările excelente nu sunt atinse în mod izolat, ci printr-o colaborare și printr-un schimb de cunoștințe. De aceea, „împărtăşirea” este un concept foarte important pe tot parcursul anului jubiliar.

Sub sloganul „Împărtăşirea succesului pentru o regenerare de top”, toți utilizatorii sunt chemați să povestească despre succesul și experiența lor cu biomateriale Geistlich pe site-ul www.geistlich-jubilee.com. În acest sens, împreună cu o imensă rețea stiintifică și clinică, Geistlich Pharma se străduieşte să modeleze în continuare viitorul stomatologiei regenerative şi conduce aceasta disciplina înainte, de-a lungul anilor ce vor urma.

Cei ce care își împărtășesc cazurile clinice, declarațiile și publicațiile pe www.geistlich-jubilee.com, au şansa de a câştigă unul dintre cele nouă iPad-uri care vor fi trase la sorți la sfârșitul anului – fiecare are instalat un pachet de informare a pacientului despre stomatologia regenerativă.