Asigurăm cele mai înalte standarde de calitate

Compania noastră are implementat şi menţine un sistem de management al calităţii conform condiţiilor din standardul ISO 9001:2015 pentru a se asigura ca produsele și serviciile furnizate către Dvs. sunt întotdeauna adecvate și eficiente.

Alpha Bio (300)

Artis Bio Tech deţine certificatul SRAC care atestă performanța pentru activităţile de import şi distribuţie de produse stomatologice (sisteme de implanturi dentare, materiale de adiţie osoasă şi instrumentar stomatologic).

Scopul pe care îl urmărim întotdeauna este ca siguranța și calitatea produselor noastre să se ridice la cele mai înalte standarde, supervizând inclusiv procedurile interne, astfel încât acestea să fie în acord absolut cu regulamentele internaționale de manipulare a dispozitivelor medicale și cu cele mai noi reglementarile legale din țara noastră.

ISO 9001 are în vedere o abordare bazată pe managementul proceselor organizației oferind o structură mult mai logică, orientarea către client și evaluarea satisfacției acestuia, precum și angajamentul asumat al managementului de a dezvolta o îmbunătățire continuă a relațiilor comerciale.

Geistlich_quality_safety_1200x430

Mai mult decât atât, toți furnizorii din portofoliul Artis acordă o atenție deosebită managmentului calității prin activități, condiții și norme în acord cu cele mai înalte standarde internaționale de calitate. Întregul lanț de producție este gestionat cu strictețe, inclusiv selecția și controlul materiei prime, cercetarea și dezvoltarea produselor din faza de pre-lansare, precum și producția propriu-zisă, stocarea si procesul de livrare către noi – partenerul Dvs. din România.