Reprezentant vânzări

Descoperă un post dinamic, antrenant și plin de oportunități, potrivit pentru candidații cu experiență în vânzarea directă, care dețin bune abilități de comunicare și negociere.

Asistent relații cu clienți

Vrei un job care să îți pună în valoare abilitățile de comunicare? Te invităm să fii parte din echipa Artis. Îți oferim oportunitatea de a participa la instruiri în tară și străinătate, salariu fix și bonusuri pentru inițiativă și depășirea obiectivelor.

Paște fericit tuturor!

Artis vă urează să aveți sărbători în tihnă, luminate de iubire și încălzite de soarele primăverii. 

Geistlich Webinar World Tour 2018. Sesiuni interactive gratuite!

Toate lucrurile bune vin în pachet de trei, iar după succesul din 2016 și 2017, Geistlich continuă și în 2018 să ofere din nou o serie de webinarii prezentate de experți de pe tot mapamondul.

Recomandarea Artis. Realizările FOR în 2017

FOR – Fundația pentru Reabilitare Orală – a reușit și anul trecut să înregistreze rezultate pozitive. Platforma educațională oferită gratuit a înregistrat peste 500.000 vizite în 2017.

Sărbători pline de bucurii alături de cei dragi!

Ducem sărbătorile la esență. Sărbătorile frumoase vin din interior, iar noi avem puterea să aducem bucurie în sufletele noastre și a celor din jur. Clopoțeii încă sună, pentru cei ce cred cu adevărat.

Un succes imens – Congresul Internațional Alpha Bio pentru medicii din Europa și America Latină

Congresul internațional Alpha Bio 2017 destinat clienților europeni și din țările Americii Latine a avut loc la Madrid (Spania) în 10-11 noiembrie 2017 și a reprezentat un eveniment ieșit din tipare.

Conceptul restaurativ On1™

On1™ este primul concept care păstrează atașamentul țesutului moale și asigură flexibilitate completă restaurativă și chirurgicală.

Cum ați trata acest caz?

Cursul va expune pașii augmentării pre și peri-implantare care trebuie respectați în cadrul regenerării osoase ghidate (GBR) pentru a transforma un caz dificil cu volum osos insuficient într-un caz clasic.

Webinar gratuit Dr. Pascal Valentini, susținut de Geistlich

Înregistrați-vă din timp la webinarul gratuit susținut de Dr. Pascal Valentini, Franța, în cadrul seriei Webinar World Tour oferite de Geistlich. Tema acestei ediții este Elevarea sinusului maxilar: prevenirea și terapia complicațiilor, așa că pregătiți-vă webcam-ul, dorim să vă vedem online! Data webinarului: 24 octombrie, ora 18:00 Înscrieri pe: geistlich.dental-campus.com Cheia succesului cu Geistlich –