Workshopuri Nobel Biocare la EAO Viena

Nobel Biocare v-a pregătit 2 workshopuri practice susținute de lectori consacrați: Dr. Paulo Maló și Dr. Gabor Tepper. Vineri, 12 octombrie 2018.

Ofertele Toamnei Artis

  Aflați de la reprezentantul Dvs. tot ce v-am pregătit pentru toamnă! Detalii: prin formularul de contact.    

Gappy – joc cu premii creat de Geistlich

Este importantă relaxarea între două intervenții complexe? Exact! De aceea, vă invităm să încercați Gappy, noul joc cu premii, creat de Geistlich,

Sediu nou cu ocazia aniversării a 30 de ani!

La aniversarea a 30 de ani de la înființare, Alpha Bio semnează pentru un nou sediu cu capacitate dublă de producție.

Drum bun, Dna. Dr. Bica! Vă mulțumim!

Cu durere în suflet vă informăm că Dna. Dr. Cristiana Daniela Bica s-a stins din viață în urma unei lupte îndelungate cu o maladie nedreaptă. Sâmbătă se va întoarce acasă, pentru ca duminică 20 mai să fie așezată pentru somnul veșnic la Rucăr, locul său natal. Prin noi, vă mulțumește că ați făcut parte din

Reprezentant vânzări

Descoperă un post dinamic, antrenant și plin de oportunități, potrivit pentru candidații cu experiență în vânzarea directă, care dețin bune abilități de comunicare și negociere.

Asistent relații cu clienți

Vrei un job care să îți pună în valoare abilitățile de comunicare? Te invităm să fii parte din echipa Artis. Îți oferim oportunitatea de a participa la instruiri în tară și străinătate, salariu fix și bonusuri pentru inițiativă și depășirea obiectivelor.

Paște fericit tuturor!

Artis vă urează să aveți sărbători în tihnă, luminate de iubire și încălzite de soarele primăverii. 

Geistlich Webinar World Tour 2018. Sesiuni interactive gratuite!

Toate lucrurile bune vin în pachet de trei, iar după succesul din 2016 și 2017, Geistlich continuă și în 2018 să ofere din nou o serie de webinarii prezentate de experți de pe tot mapamondul.

Recomandarea Artis. Realizările FOR în 2017

FOR – Fundația pentru Reabilitare Orală – a reușit și anul trecut să înregistreze rezultate pozitive. Platforma educațională oferită gratuit a înregistrat peste 500.000 vizite în 2017.