Centru de descărcare – biblioteci Cad/Cam Alpha Bio

Bibliotecile softurilor Dvs. Cad/Cam preferate sunt disponibile pentru descărcare gratuită pe site-ul Alpha Bio: clic aici!   Aceste variante actualizate cuprind toate componentele relevante necesare protezării personalizate cu suport digital Cad/Cam.

Expertii Artis va dau intalnire la Denta!

Vă invităm toamna aceasta la Denta – Romexpo, între 15-17 noiembrie. V-am pregătit o mulțime de lucruri interesante: prezentări ale produselor nou-lansate de furnizorii noștri și întâlniri cu liderii de opinie Artis – Dr. Răzvan Ban și Dr. Toma Ciocan. 

Workshopuri Nobel Biocare la EAO Viena

Nobel Biocare v-a pregătit 2 workshopuri practice susținute de lectori consacrați: Dr. Paulo Maló și Dr. Gabor Tepper. Vineri, 12 octombrie 2018.

Ofertele Toamnei Artis

  Aflați de la reprezentantul Dvs. tot ce v-am pregătit pentru toamnă! Detalii: prin formularul de contact.    

Gappy – joc cu premii creat de Geistlich

Este importantă relaxarea între două intervenții complexe? Exact! De aceea, vă invităm să încercați Gappy, noul joc cu premii, creat de Geistlich,

Sediu nou cu ocazia aniversării a 30 de ani!

La aniversarea a 30 de ani de la înființare, Alpha Bio semnează pentru un nou sediu cu capacitate dublă de producție.

Drum bun, Dna. Dr. Bica! Vă mulțumim!

Cu durere în suflet vă informăm că Dna. Dr. Cristiana Daniela Bica s-a stins din viață în urma unei lupte îndelungate cu o maladie nedreaptă. Sâmbătă se va întoarce acasă, pentru ca duminică 20 mai să fie așezată pentru somnul veșnic la Rucăr, locul său natal. Prin noi, vă mulțumește că ați făcut parte din

Reprezentant vânzări

Descoperă un post dinamic, antrenant și plin de oportunități, potrivit pentru candidații cu experiență în vânzarea directă, care dețin bune abilități de comunicare și negociere.

Asistent relații cu clienți

Vrei un job care să îți pună în valoare abilitățile de comunicare? Te invităm să fii parte din echipa Artis. Îți oferim oportunitatea de a participa la instruiri în tară și străinătate, salariu fix și bonusuri pentru inițiativă și depășirea obiectivelor.

Paște fericit tuturor!

Artis vă urează să aveți sărbători în tihnă, luminate de iubire și încălzite de soarele primăverii.