Implantologie, regenerare osoasă și chirurgie orală – domeniile noastre de expertiză

Cei peste 25 de ani de experiență ne recomandă ca partener potrivit pe termen lung.

Aproape de perfecțiune – sloganul companiei Artis – subliniază misiunea care ne-a ajutat să devenim lideri de piață: aceea de a furniza produse avansate, de a-i convinge pe pacienți despre importanța alegerii produselor originale și de a oferi o gamă completă de servicii de nivel premium, pe care clienții noștri fideli le așteaptă de la un partener adevărat.

Distribuitor de sisteme de implanturi și instrumentar stomatologic, Artis este partenerul de încredere al specialiștilor din domeniul stomatologiei încă din anul 2006. Compania a început prin a importa și a distribui sistemul de implanturi dentare Alpha Bio pe piața din România, ulterior îmbogățindu-și portofoliul cu încă patru game de produse: implanturi Nobel Biocare, biomateriale Geistlich, instrumentar KLS Martin, Aesculap și Meisinger, toate produse de clasă premium.

10ani

DESCOPERĂ PUTEREA INOVAȚIEI

Cel mai important atu al produselor noastre este calitatea acestora. Am ales cele mai bune materiale, de la lideri din domeniul implantologiei, care întruchipează standarde înalte, procese elaborate de fabricație și echipament ultra-modern, reunite cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților. Materiale care revoluționează, simplificând munca practicianului.

carte-vizita

PARTENERIAT, NU DOAR FURNIZARE

Relația dintre Artis și clienții săi este una apropiată, iar compania caută în permanență soluțiile cele mai bune la nevoile acestora. Suntem furnizorul la care orice specialist trebuie să apeleze dacă dorește să țină pasul cu evoluția din domeniul medicinei dentare, pe care îl cunoaștem îndeajuns de bine încât să oferim un suport real, de maximă relevanță.

DESCHIDEM DRUMUL CĂTRE VIITOR

Având susținerea unor lideri de opinie locali și internaționali, dispuși să împărtășească experiența lor, organizăm frecvent sesiuni de training în țară și străinătate. Prin programele noastre de instruire, clienții Artis își pot perfecționa abilitățile clinice și pot deprinde noi tehnici necesare pregătirii intervențiilor chirurgicale. Cele mai apreciate teme abordate sunt cursurile de implantologie și protetică pe implanturi, chirurgie regenerativă, management osos și tisular, iar modulele sunt adaptate atât medicilor începători, cât și celor care au deja o experiență vastă.

Pe termen lung, această strategie contribuie la dezvoltarea pieței stomatologice și la amplificarea așteptărilor pacienților. Datorită dublei abordări prin produse de top și instruire profesională, pacienții medicilor cu care colaborează Artis beneficiază de rezultate estetice și funcționale, printr-o terapie fără riscuri, la costuri rezonabile. În același timp, suntem mândri să activăm în România, într-un mediu în care nivelul profesional din multe dintre clinicile dentare este mai crescut decât cel din țările occidentale.

iso

Controlul calităţii

Compania Artis Bio Tech deţine certificatul SRAC care îi atestă activităţile de import şi distribuţie de produse stomatologice (sisteme de implanturi dentare, materiale de adiţie osoasă şi instrumentar stomatologic). Compania noastră are implementat şi menţine un sistem de management al calităţii conform condiţiilor din standardul ISO 9001:2015.

SRAC este partener autorizat IQNet (The International Certification Network). Detalii suplimentare aici.