Comanda mea

Cum comand?

Te invităm să alegi metoda de comandă care ți se potrivește cel mai bine. Artis îți pune la dispoziție diferite metode prin care poți plasa o comandă simplu și rapid.

Comandă telefonică:

Pentru comenzi telefonice sunați la numarul de telefon de mai jos unde reprezentanții nostri vă stau la dispoziție pentru informații și detalii:

Call Center: +40 – 212 – 113 – 187
Program de lucru: Luni-Vineri 08:00-18:00

Comandă prin e-mail sau formular:

Puteți trimite comenzi prin e-mail la adresa office@artisbiotech.ro specificând produsul/e alese, cantitatea dorită, datele de facturare, numărul de contact și adresa de livrare. Deasemenea, puteți utiliza formularul din pagina noastră de Contact.

Ce este „Comanda mea”?

Opțiunea „Comanda mea” poate fi folosită de toți cei care doresc să afle mai multe informații sau să comande produse de pe website-ul artisbiotech.ro

Ce puteți face cu opțiunea „Comanda mea”?

„Comanda mea” este un nou instrument cu ajutorul căruia puteți cere mai multe detalii despre produse, stocuri sau consiliere din partea unui specialist Artis.

Cum funcționează „Comanda mea”?

În urma vizitării site-ului poate ați remarcat un anumit produs despre care doriți să aflați mai multe informații. În cazul acesta puteți trimite un mesaj cu ajutorul opțiunii „Comanda mea” prin folosirea butonului „Adaugă la comandă”, iar un specialist de la artisbiotech.ro vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Veți fi informat în privința prețului la zi, a termenului de livrare precum și asupra modalității de plată.

Prin implementarea acestei soluții încercăm să ne asigurăm că oferim clienților noștrii modalități de informare cât mai precise, precum și posibilități de comandă simple și eficiente.