Organizăm sesiuni de instruire și susținem o agendă de evenimente de calitate

DEZVOLTĂM ABILITĂȚILE CLIENȚILOR NOȘTRI.

Seminarele și workshopurile recomandate de Artis păstrează specialiștii medicinei dentare pregătiți pentru viitor. Încă de la înființare am investit în programe de pregătire profesională destinate medicilor dornici să își îmbunătățească abilitățile.

Agenda Artis se bucură de o reputație impecabilă. Evenimentele noastre sunt organizate în cele mai bune condiții și permit pe lângă dezvoltarea profesională și personală, socializarea între colegi care împărtășesc pasiuni comune.

Bucureşti, ROMÂNIA

(Fully-booked) Sinuslifting. Augmentarea sinusului maxilar.

CURS NOU DE SINUSLIFTING! În perioada 25-26 mai 2018, vă invităm la un nou curs marca Artis, în care Dl. Dr. Răzvan Ban va expune pas cu pas etapele necesare elevării sinusale. Împreună cu invitatul special, D-na Dr. Anca Vereanu, lectorul va oferi sfaturi practice pentru a reduce complicațiile acestei intervenții.

Amsterdam, Olanda

EuroPerio9

Europerio este cea mai mare conferinţă de parodontologie şi implantologie din lume – o întâlnire esenţială în calendarul oricărui medic stomatolog. În acest an, conferinţă este găzduită la Amsterdam de către Societatea Olandeză de Parodontologie pentru Federaţia Europeană de Parodontologie.