Organizăm sesiuni de instruire și susținem o agendă de evenimente de calitate

DEZVOLTĂM ABILITĂȚILE CLIENȚILOR NOȘTRI.

Seminarele și workshopurile recomandate de Artis păstrează specialiștii medicinei dentare pregătiți pentru viitor. Încă de la înființare am investit în programe de pregătire profesională destinate medicilor dornici să își îmbunătățească abilitățile.

Agenda Artis se bucură de o reputație impecabilă. Evenimentele noastre sunt organizate în cele mai bune condiții și permit pe lângă dezvoltarea profesională și personală, socializarea între colegi care împărtășesc pasiuni comune.

Cluj-Napoca

ICN 2018 – Cluj-Napoca

Ediția aniversară a congresului Implants connected to Nature are 2 invitați speciali – Dr. Otto Zuhr și Dr. Markus Hurzeler – și se va desfășura la Cluj-Napoca în 25-27 octombrie.

Cluj-Napoca

Workshop Artis în cadrul ICN 2018

Acest workshop cuprinzător, cu componente teoretice și de hands-on, include plasarea implanturilor Nobel Biocare cu o bună stabilitate primară ceea ce permite scenarii de încărcare imediată și gestionare a țesuturilor dure și moi. Se vor utiliza biomateriale Geistlich Bio-Oss și Geistlich Bio-Gide.

București, România

Sinuslifting. Augmentarea sinusului maxilar. Curs cu Live OP.

CURS NOU DE SINUSLIFTING! În perioada 23-24 noiembrie 2018, vă invităm la un nou curs cu live OP marca Artis, în care Dl. Dr. Răzvan Ban va expune pas cu pas etapele necesare elevării sinusale. Lectorul va oferi sfaturi practice pentru a reduce complicațiile acestei intervenții.

București, România

Curriculum Științific de Parodontologie 2018

Fiind unul dintre cele mai apreciate cursuri desfășurate în România, Curriculumul Științific de Parodontologie coordonat de Dl. Prof. Anton Sculean cuprinde 3 zile de cursuri teoretice intensive, workshopuri practice cu hands-on pe mandibulă de porc, prezentări de cazuri și video-intervenții chirurgicale, precum și cele mai noi informații din zona de cercetare a parodontologiei. Teme abordate:

Barcelona, Spania

Osteology Barcelona 2019

Avându-i ca președinți științifici pe Mauricio Araujo și pe Christopher Hammerle, ediția din 2019 a Simpozionului Internațional de Osteologie se va desfășura la Barcelona în perioada 25-27 aprilie 2019. Programul simpozionului include conferințele a peste 100 de speakeri, workshopuri practice, prezentări de cazuri, sesiune de postere, expoziție și evenimente de socializare.