Organizăm sesiuni de instruire și susținem o agendă de evenimente de calitate

DEZVOLTĂM ABILITĂȚILE CLIENȚILOR NOȘTRI.

Seminarele și workshopurile recomandate de Artis păstrează specialiștii medicinei dentare pregătiți pentru viitor. Încă de la înființare am investit în programe de pregătire profesională destinate medicilor dornici să își îmbunătățească abilitățile.

Agenda Artis se bucură de o reputație impecabilă. Evenimentele noastre sunt organizate în cele mai bune condiții și permit pe lângă dezvoltarea profesională și personală, socializarea între colegi care împărtășesc pasiuni comune.

Munchen, Germania

EACMFS 2018 – Munchen

Cel de-al XXIV-lea congres al Asociației Europene de Chirurgie Cranio Maxilo Facială (EACMFS) va avea loc anul acesta la Munchen, în Germania, în perioada 18-21 septembrie.

Viena, Austria

EAO 2018 – Viena

Viena găzduiește în perioada 11-13 octombrie 2018 întâlnirea anuală științifică a EAO (Asociația Europeană pentru Osteointegrare) ce are tema centrală „Dreams and reality in implant dentistry”.

Monte-Carlo, MONACO

Congresul internaţional Alpha Bio Monaco 2018

Găzduit de elegantul oraș de pe Riviera Franceză, evenimentul reprezintă punctul de întâlnire dintre evidența științifică și inovația digitală.

Cluj-Napoca

ICN 2018 – Cluj-Napoca

Ediția aniversară a congresului Implants connected to Nature are 2 invitați speciali – Dr. Otto Zuhr și Dr. Markus Hurzeller – și se va desfășura la Cluj-Napoca în 25-27 octombrie.

București, România

Curriculum Științific de Parodontologie 2018

Fiind unul dintre cele mai apreciate cursuri desfășurate în România, Curriculumul Științific de Parodontologie coordonat de Dl. Prof. Anton Sculean cuprinde 3 zile de cursuri teoretice intensive, workshopuri practice cu hands-on pe mandibulă de porc, prezentări de cazuri și video-intervenții chirurgicale, precum și cele mai noi informații din zona de cercetare a parodontologiei. Teme abordate: