Organizăm sesiuni de instruire și susținem o agendă de evenimente de calitate

DEZVOLTĂM ABILITĂȚILE CLIENȚILOR NOȘTRI.

Seminarele și workshopurile recomandate de Artis păstrează specialiștii medicinei dentare pregătiți pentru viitor. Încă de la înființare am investit în programe de pregătire profesională destinate medicilor dornici să își îmbunătățească abilitățile.

Agenda Artis se bucură de o reputație impecabilă. Evenimentele noastre sunt organizate în cele mai bune condiții și permit pe lângă dezvoltarea profesională și personală, socializarea între colegi care împărtășesc pasiuni comune.

București, România

Curriculum Științific de Parodontologie 2018

Fiind unul dintre cele mai apreciate cursuri desfășurate în România, Curriculumul Științific de Parodontologie coordonat de Dl. Prof. Anton Sculean cuprinde 3 zile de cursuri teoretice intensive, workshopuri practice cu hands-on pe mandibulă de porc, prezentări de cazuri și video-intervenții chirurgicale, precum și cele mai noi informații din zona de cercetare a parodontologiei. Teme abordate:

Barcelona, Spania

Osteology Barcelona 2019

Avându-i ca președinți științifici pe Mauricio Araujo și pe Christopher Hammerle, ediția din 2019 a Simpozionului Internațional de Osteologie se va desfășura la Barcelona în perioada 25-27 aprilie 2019. Programul simpozionului include conferințele a peste 100 de speakeri, workshopuri practice, prezentări de cazuri, sesiune de postere, expoziție și evenimente de socializare.

Berna, Elveția

Master în GBR și proceduri de Sinuslifting

Acest curs interactiv recunoscut CE a fost construit acum 19 ani și este adresat implantologilor avansați. În decursul mai multor prezentări, echipa de lectori condusă de Prof. Daniel Buser va expune bazele biologice necesare procedurilor chirurgicale curente, precum și criteriile de selecție ale biomaterialelor potrivite. 

Las Vegas, S.U.A.

Simpozionul Global Nobel Biocare Las Vegas 2019

Știința schimbă totul. Simpozionul Nobel Biocare a devenit sinonim cu revelația inovației. Aceleași așteptări trebuie avute și pentru această următoare ediție. La deschiderea porților în Las Vegas, pe 27-29 iunie 2019, se vor descoperi inovații remarcabile și veți afla cum s-a reușit traducerea științei în tehnologie practică de vârf. 

Budapesta, Ungaria

Urban International 2nd Hard and Soft Tissue Regeneration Symposium

Save the Date!
În perioada 18-19 octombrie 2019 va avea loc cel de-al doilea simpozion Urban International dedicat regenerării țesuturilor dure și moi. Prima ediție a reunit lectori de renume internațional, s-a desfășurat în 2017 și a înregistrat un succes remarcabil.

Budapesta, Ungaria

Prof. Istvan Urban – 3-Day Advanced Bone and Soft Tissue Course

Vă recomandăm participarea la cursul intensiv de regenerare osoasă și tisulară organizat de către Prof. Istvan Urban la Budapesta, Ungaria. Programul evenimentului cuprinde sesiuni teoretice, hands-on (incl. pe cadavre) și operații live.