Organizăm sesiuni de instruire și susținem o agendă de evenimente de calitate

DEZVOLTĂM ABILITĂȚILE CLIENȚILOR NOȘTRI.

Seminarele și workshopurile recomandate de Artis păstrează specialiștii medicinei dentare pregătiți pentru viitor. Încă de la înființare am investit în programe de pregătire profesională destinate medicilor dornici să își îmbunătățească abilitățile.

Agenda Artis se bucură de o reputație impecabilă. Evenimentele noastre sunt organizate în cele mai bune condiții și permit pe lângă dezvoltarea profesională și personală, socializarea între colegi care împărtășesc pasiuni comune.

Barcelona, Spania

Osteology Barcelona 2019

Avându-i ca președinți științifici pe Mauricio Araujo și pe Christopher Hammerle, ediția din 2019 a Simpozionului Internațional de Osteologie se va desfășura la Barcelona în perioada 25-27 aprilie 2019. Programul simpozionului include conferințele a peste 100 de speakeri, workshopuri practice, prezentări de cazuri, sesiune de postere, expoziție și evenimente de socializare.

București

Curs cu live OP. Managementul crestelor alveolare atrofiate în terapia implanto-protetică.

Cursul va expune pașii augmentării pre și peri-implantare care trebuie respectați în cadrul regenerării osoase ghidate (GBR) pentru a transforma un caz complex cu volum osos insuficient într-un caz clasic.

Constanța, România

Curs cu live OP. Allon4 si Allon4 Hybrid (convenționale, transinuzale și zigomatice)

Cursul oferă o imagine completă și informații în detaliu asupra conceptelor și modalităților de reabilitare fixa a edentatului total, atât din prisma chirurgului implantolog, cât și din prisma proteticianului. Tratamentele moderne, de implantologie avansată, de tipul “All-on-4” sau “All-on4 Hybrid” permit protezarea imediată, fixă, pe un numar redus de implanturi (convenționale și speciale) și în

Berna, Elveția

Master în GBR și proceduri de Sinuslifting

Acest curs interactiv recunoscut CE a fost construit acum 19 ani și este adresat implantologilor avansați. În decursul mai multor prezentări, echipa de lectori condusă de Prof. Daniel Buser va expune bazele biologice necesare procedurilor chirurgicale curente, precum și criteriile de selecție ale biomaterialelor potrivite. 

Italia și România

Periodontal Curriculum iPerio

10 zile de teorie, hands-on și live-op desfășurate în Italia și Romania Curriculum parodontal complet este destinat atât tinerilor dentiști, cât și celor care au nevoie de actualizarea cunoștințelor în domeniul parodontal. Cursul va aborda cele mai avansate protocoale, tehnici și proceduri pentru a diagnostica și trata parodontoza, care pot fi puse în practica de

Lisabona, Portugalia

EAO Lisabona 2019

EAO (European Association for Osseointegration) a anunțat deja data urmatorului congres European, desfășurat în Portugalia, la Lisabona – 26-28 septembrie 2019.

Budapesta, Ungaria

Urban International 2nd Hard and Soft Tissue Regeneration Symposium

Save the Date!
În perioada 18-19 octombrie 2019 va avea loc cel de-al doilea simpozion Urban International dedicat regenerării țesuturilor dure și moi. Prima ediție a reunit lectori de renume internațional, s-a desfășurat în 2017 și a înregistrat un succes remarcabil.

București, România

Sinuslifting. Augmentarea sinusului maxilar. Curs cu Live OP.

CURS NOU DE SINUSLIFTING! În perioada 15-16 noiembrie 2019, vă invităm la un nou curs cu live OP marca Artis, în care Dl. Dr. Răzvan Ban va expune pas cu pas etapele necesare elevării sinusale. Lectorul va oferi sfaturi practice pentru a reduce complicațiile acestei intervenții.

Budapesta, Ungaria

Prof. Istvan Urban – 3-Day Advanced Bone and Soft Tissue Course

Vă recomandăm participarea la cursul intensiv de regenerare osoasă și tisulară organizat de către Prof. Istvan Urban la Budapesta, Ungaria. Programul evenimentului cuprinde sesiuni teoretice, hands-on (incl. pe cadavre) și operații live.