Congresul internaţional Alpha Bio Monaco 2018

Sunteți invitații noștri speciali la Congresul European Anual Alpha Bio 2018 intitulat Simplantologia viitorului: Convergența dintre evidența știintifică și inovația digitală.

Fluxul de lucru digital joacă deja un rol important în planificarea tratamentului. Imagistica avansată 3D și tehnologiile CAD/CAM și aplicațiile acestora îmbunătățesc rezultatele  și au revoluționat diagnosticul și formele de tratament ale implantologiei dentare, creând un mediu interdisciplinar în care tehnologia și progresul oferă o mai bună atenție asupra pacientului și a reușitei clinice.

Congresul susține abordarea în echipa pentru planificarea și plasarea implanturilor dentare în concordanță cu planul de tratament restaurativ, poziționare tridimensionala și chirurgie ghidată prin utilizarea CBCT și a tehnologiilor avansate.

 

Suntem mândri să avem o paletă de lectori internaționali care vor aborda o gamă largă de subiecte legate de trendurile recente ale industriei, incluzând planificarea ghidată a tratamentului clinic versus chirurgia implantară convențională și pașii de bază ai fluxului de lucru digital. Vom învăța prin studierea de cazuri clinice complexe și provocatoare, tratamente avansate documentate știintific și tehnici pentru a obține rezultate estetice predictibile.

Astăzi, Alpha-Bio este recunoscută în industria implantologiei dentare datorită valorii sale – 30 de ani de expertiză demonstrată, tehnologii de ultimă oră care oferă cel mai înalt grad de garanție și calitate și un angajament de a oferi programe de studiu, mentorat și training avansat care să îi ajute pe utilizatorii Alpha Bio să își dezvolte abilitățile continuu.

Perioada: 18-19 octombrie 2018

Locație: Sporting Monte-Carlo, Salle des Etoiles

Lectori: Prof. Patrick Missika, Prof. Virginie Monnet-Corti, Dr. Attila Bodrogi, Dr. Borja Diaz Oliver, Dr. Carlo Poggio, Dr. Ioana Datcu, Dr. Patrick Simonet, Tehn. Dt. Uli Hauschild

Cazare: Hotel Hermitage Monte Carlo

Limbi oficiale: engleză și franceză, cu traduceri simultane

Atentie! Tarif de participare preferențial pentru clienții activi Alpha Bio.

Click aici pentru a accesa programul detaliat.

 

Pentru înscrieri și detalii suplimentare:

Laurenţiu Motoc – 0749.272.418

E-mail: laurentiu.motoc@artisbiotech.ro