Mainz, Germania

Geistlich Webinar World Tour 2019

Geistlich Biomaterials vă invită să participați la o nouă serie de webinarii gratuite, cu sesiuni live de întrebări și răspunsuri. Dezbaterile sunt concentrate pe tehnici dovedite științific, subiecte cheie ale stomatologiei regenerative, dar și pe sfaturi practice.

Înapoi la toate evenimentele

Madrid, Spania

Simpozionul Global Nobel Biocare 2019

Programul evenimentului le oferă medicilor chirurgi, medicilor proteticieni, parodontologi, precum și tehnicienilor dentari, posibilitatea de a-și îmbogăți cunoștințele, de a-și lărgi rețeaua de contacte profesionale și, de ce nu, oportunitățile în domeniu.

Italia și România

Periodontal Curriculum iPerio

Curriculum parodontal complet este destinat atât tinerilor dentiști, cât și celor care au nevoie de actualizarea cunoștințelor în domeniul parodontal.

Lisabona, Portugalia

EAO Lisabona 2019

EAO (European Association for Osseointegration) a anunțat deja data urmatorului congres European, desfășurat în Portugalia, la Lisabona – 26-28 septembrie 2019.

Budapesta, Ungaria

Urban International 2nd Hard and Soft Tissue Regeneration Symposium

Save the Date!
În perioada 18-19 octombrie 2019 va avea loc cel de-al doilea simpozion Urban International dedicat regenerării țesuturilor dure și moi. Prima ediție a reunit lectori de renume internațional, s-a desfășurat în 2017 și a înregistrat un succes remarcabil.

Budapesta, Ungaria

Prof. Istvan Urban – 3-Day Advanced Bone and Soft Tissue Course

Vă recomandăm participarea la cursul intensiv de regenerare osoasă și tisulară organizat de către Prof. Istvan Urban la Budapesta, Ungaria. Programul evenimentului cuprinde sesiuni teoretice, hands-on (incl. pe cadavre) și operații live.