Barcelona, Spania

Osteology Barcelona 2019

Avându-i ca președinți științifici pe Mauricio Araujo și pe Christopher Hammerle, ediția din 2019 a Simpozionului Internațional de Osteologie se va desfășura la Barcelona în perioada 25-27 aprilie 2019. Programul simpozionului include conferințele a peste 100 de speakeri, workshopuri practice, prezentări de cazuri, sesiune de postere, expoziție și evenimente de socializare.

Înapoi la toate evenimentele

Berna, Elveția

Master în GBR și proceduri de Sinuslifting

Acest curs interactiv recunoscut CE a fost construit acum 19 ani și este adresat implantologilor avansați. În decursul mai multor prezentări, echipa de lectori condusă de Prof. Daniel Buser va expune bazele biologice necesare procedurilor chirurgicale curente, precum și criteriile de selecție ale biomaterialelor potrivite. 

Lisabona, Portugalia

EAO Lisabona 2019

EAO (European Association for Osseointegration) a anunțat deja data urmatorului congres European, desfășurat în Portugalia, la Lisabona – 26-28 septembrie 2019.

Budapesta, Ungaria

Urban International 2nd Hard and Soft Tissue Regeneration Symposium

Save the Date!
În perioada 18-19 octombrie 2019 va avea loc cel de-al doilea simpozion Urban International dedicat regenerării țesuturilor dure și moi. Prima ediție a reunit lectori de renume internațional, s-a desfășurat în 2017 și a înregistrat un succes remarcabil.

Budapesta, Ungaria

Prof. Istvan Urban – 3-Day Advanced Bone and Soft Tissue Course

Vă recomandăm participarea la cursul intensiv de regenerare osoasă și tisulară organizat de către Prof. Istvan Urban la Budapesta, Ungaria. Programul evenimentului cuprinde sesiuni teoretice, hands-on (incl. pe cadavre) și operații live.