Timișoara, România

Implants connected to nature

Ne pregătim deja pentru a XII-a ediție a congresului Implants Connected to Nature, care va avea loc la Timișoara. Pe lista de invitați ai simpozionului de implantologie orală se află lectori de renume mondial, care vor pune la dispoziția participanților cele mai valoroase informații, cazuri complexe și cele mai noi tehnologii. Au confirmat deja prezența Prof.

Înapoi la toate evenimentele

București

Curriculum științific de parodontologie

Referent: Prof. Dr. med. dent. Dr. h. c. mult. Anton Sculean, M.S. Decanul Facultății de Medicină Dentară din Berna Directorul Catedrei de Parodontologie a Facultății de Medicină Dentară din Berna Trei zile de curs intensiv. Hands On Terapia non-chirurgicală, antimicrobiană și terapia parodontală chirugicală convențională Terapia parodontală regenerativă. Terapia peri-implantitei Terapia parodontală plastic-elastică Obiectivul celor

București, Hotel Mercure

Sinuslifting. Augmentarea sinusului maxilar.

  20 — 21 noiembrie 2020 Cursul va expune pas cu pas etapele necesare elevării sinusale. Scopul este de a reduce la maximum complicațiile intervenției, în vederea simplificării protocolului de tratament. Subiecte de discuție Noțiuni de anatomie a sinusului maxilar Examinarea clinică a pacientului și examenele complementare necesare intervenției Cum să facilitam elevarea membranei Schneideriene?