Alpha Bio

De 30 de ani, compania Alpha Bio este unul din liderii de piață atent focalizați pe dezvoltarea de implanturi dentare, părți protetice și instrumentar dedicat.

alpha-bio

Simplantologie

Alpha Bio crede în implantologia simplificată și este locul in care se fabrică produse de cea mai bună calitate pentru piața mondială, oferind clienților cele mai bune servicii posibile.

Simplitate

Cercetarea avansată și inovația permit dezvoltarea de soluții simple pentru toate situațiile clinice. Tehnologia implantului Alpha Bio este foarte avansată și foarte ușor de utilizat. Unul dintre aspectele cheie ale simplității Alpha Bio este faptul că ai nevoie doar de câteva instrumente pentru a realiza o intervenție excelentă.

Un singur set chirurgical universal se potrivește pentru toate nevoile chirurgilor. Alpha Bio a proiectat un sistem de protezare cu hexagon intern „one-platform-fits-all”, care să permită stomatologului selectarea bontului adecvat în funcție de restaurarea necesară. Acest lucru asigura, de asemenea, medicului stomatolog necesitatea unui inventar mic de instrumente și o eficiență crescută a costurilor.

Noile produse Alpha Bio sunt proiectate și dezvoltate ținând cont de instrumentele deja existente, astfel încât să se simplifice stadiul de învățare și sa se reducă stocului necesar.

Alpha-Bio oferă garanție pe viață pentru întreaga sa gamă de implanturi.

Cercetare şi experţi în domeniu

Echipele de cercetare şi dezvoltare Alpha Bio colaborează îndeaproape cu un grup internaţional de experţi cu o vastă experienţă clinică şi academică, fiind activi în toate domeniile de cercetare, inclusiv cercetarea de baza, studiile preclinice şi studiile clinice.

Global

Alpha Bio a consolidat echipa de marketing global pentru a-și concentra atenția asupra nevoilor variate ale profesioniștilor dentari din întreaga lume. Extinderea internațională a companiei a fost făcută și în vederea creșterii feedback-ului pieței globale, lucru care ajută la dezvoltarea de produse și servicii specializate.

alphabio1

Digitalizarea stomatologiei

Linia digitală CAD / CAM oferă o gamă largă de produse de restaurare pentru cele două conexiuni de implant. În plus, ghidul de chirurgie ghidată permite selectarea unui software ce poate fi utilizat pentru planificarea intervenţiilor chirurgicale, făcându-le mai simple, mai precise şi minim invazive.

Calitate

Alpha Bio a stabilit un control meticulos al calității care respectă cele mai înalte standarde mondiale. Produsele Alpha-Bio sunt eligibile pentru comercializare în SUA și sunt în conformitate cu Directiva 93/42/CEE și Amendamentul 2007/47/CE, respectând deasemenea standardul ISO 13485:2012 și cel al Dispozitivelor Medicale din sistemul canadian de evaluare a conformității (CMDCAS).

Servicii

Alpha Bio pune mare preț pe serviciul oferit clienților săi și comercializează produsele sale printr-o rețea de distribuitori și reprezentanți de vânzări la nivel mondial.

Instruire şi educaţie

În fiecare an, Alpha Bio oferă peste 150 de cursuri în întreaga lume, unde clienţii sunt învăţaţi şi educaţi devină experţi în cele mai noi proceduri şi metode de lucru implantologice. Subiectele includ implantologie de bază, implantare înclinată şi restaurare, regenerare osoasă şi regenerare tisulară ghidată sau încărcarea imediată.

Noul Centru de Pregătire și Educație din Israel oferă cursuri, conferințe și instruire practică la cel mai înalt nivel pentru profesioniștii din domeniul medicinei dentare din întreaga lume.