KLS Martin

Istoric

KLS Martin are un parcurs remarcabil, fiind încă din 1896 axată pe confecţionarea de instrumentar chirurgical. Încă de la bun început şi până în zilele noastre, toate etapele de producţie se realizează în Germania, la Tuttlingen. 

16.000 de instrumente chirurgicale exclusive

Care este secretul din spatele dezvoltării, fabricării şi distribuirii a peste 16.000 de instrumente chirurgicale exclusive – produse a căror design şi calitate impecabilă le deosebesc cu adevărat de toate celelalte instrumente? Răspunsul este pasiunea, dorinţa copleşitoare de a descoperi noi modalităţi de a servi omenirii, în drumul spre o sănătate mai bună.

Dovedit de zeci de ani

Milioane de medici din întreaga lume folosesc şi să se bazează pe KLS Martin. Compania germană oferă instrumentele de înaltă calitate, ce stabilesc standardele de referinţă în chirurgia dentară. Mai mult de 16.000 de instrumente chirurgicale sunt dezvoltate şi fabricate în conformitate cu specificaţiile stricte de calitate: de la selectarea oţelurilor cromate rezistente la coroziune şi până la stagiul final al procesului de fabricaţie, tratamentul termic pentru finisare şi inspecţia finală.

Instrumente pe care se bazează milioane de medici din întreaga lume

KLS Martin oferă întregul spectru de instrumente chirurgicale standard. Şi mai mult: KLS Martin livrează instrumente speciale pentru toate disciplinele chirurgicale.

Calitate “MADE IN GERMANY”

KLS Martin are o lungă tradiţie în fabricarea instrumentelor chirurgicale: la înfiinţarea sa, compania Gebruder Martin a fost un simplu producător de instrumente. Misiunea noastră a rămas neschimbată până în prezent: fabricarea instrumentelor de cea mai înaltă calitate.

Dezvoltarea şi fabricarea produselor noastre se face exclusiv în Germania, în facilităţi de producţie de ultimă generaţie. Anumite grupe de produse sunt realizate în camere sterile şi întotdeauna sub îndrumarea unor ingineri cu o înaltă calificare şi a unui personal extrem de bine pregătit. Rezultatul: calitate „Made in Germany”.

Angajament pentru calitate

Fiind un furnizor internaţional de dispozitive medicale, KLS Martin a acordat întotdeauna prioritate aspectelor de calitate în ceea ce priveşte instrumentele sale chirurgicale cu mult înainte ca reglementările legale să fie puse în aplicare. Angajaţi competenţi au contribuit în mare măsură la pregătirea şi perfecţionarea continuă a ambelor standarde germane şi internaţionale care reglementează funcţia, forma şi calitatea diferitelor instrumente.

Garanţie pe viaţă

Căutarea noastră determinată şi derulată constant pentru a găsi soluţia perfectă este reflectată în natura dinamică a portofoliului nostru de produse. Pur şi simplu nu veţi găsi instrumente mai bune pe piaţă. Şi, pentru că noi credem cu adevărat în calitatea remarcabilă a produselor noastre, oferim o garanţie pe viaţă pentru fiecare instrument (în concordanţă cu o utilizarea adecvată şi profesională).

Colaborarea cu experţi din domeniu

 Chirurgia orală maxilo-facială este o specialitate principală pentru KLS Martin de mai multe decenii. Produsele sunt realizate cu ajutorul unei echipe de medici şi sunt rezultatul unei relaţii strânse de lucru alături de medicii specializaţi în chirurgia oro-maxilo-facială.

Inovaţia chirurgicală este pasiunea noastră!

Organizaţiile educaţionale ne permit să formăm relaţii cu experţi şi să înţelegem provocările din chirurgia OMF. Este modul prin care implementăm noi tehnologii. Parteneriatul nostru cu grupuri precum SORG sunt esenţiale, şi de fiecare dată aşteptăm cu nerăbdare un nou eveniment.