Stoma

Cu pasiune pentru perfecțiune

Povestea de succes a grupului Storz am Mark – producătorul instrumentelor stoma® – a început în anul 1919. Fiind în continuare o afacere de familie, compania produce instrumente dentare cu precizie, mândrie și pasiune, în fabrica localizată în Germania. În medicina dentară de astăzi, reputația excelentă a brandului stoma® se explică tocmai prin respectarea angajamentului de a livra cea mai bună calitate și cea mai înaltă precizie.

Gama vastă de instrumente dentare este suplimentată permanent cu produse inovative, dezvoltarea portofoliului fiind realizată printr-o abordare deschisă la nou și prin căutarea soluțiilor care să simplifice munca practicianului.

Clienții stoma® sunt medicii dentiști care fac intervenții chirurgicale din domeniile implantologiei orale, parodontologiei, reabilitării protetice, etc., compania adresându-se tuturor cerințelor pieței cu flexibilitate și eficiență. Dialogul deschis cu specialiștii care utilizează instrumentele reprezintă baza inovațiilor orientate către utilizator, caracteristice acestei game de produse.

Stoma® – Experimentați calitatea „made in Germany” menită să vă mulțumească pe deplin.

Începutul afacerii

 

1919 – Walter Storz înființează compania „Walter Storz am Markt“ (am Markt = în piață) ce funcționează ca o afacere axată în jurul unei singure persoane, sediul fiind casa părintească din piața centrală a orașului german Tuttlingen. Încă de la început face comerț cu instrumente stomatologice și medicale, și e un adevărat pionier creându-și propria rețea de distribuție către dentiști din toată Germania. Activitatea comercială se intensifică, iar contractele și încrederea dobândită îi conferă încrederea necesară să își continue impulsul de a optimiza și dezvolta instrumente noi. Și în zilele noastre activitatea stoma® este în continuare condusă de un descendent al familiei, în persoana Dnei. Tina Storz-Mazzeo, strănepoata fondatorului Walter Storz.

Academia stoma®

Academia stoma® este seria de evenimente educaționale organizate alături de Stoma/Storz am Mark. Academia oferă medicilor dentiști, sau viitorilor stomatologi, oportunitatea să își dezvolte abilitățile prin tehnici noi, sau să își reîmprospăteze cunoștințele, prin intermediul worshopurilor practice. Disciplinele acoperite sunt diverse: parodontologie, chirurgie, tratament conservator, protetică, etc. Liderii de opinie care conduc aceste cursuri sunt specialiști de top, recunoscuți la nivel internațional (Prof. Anton Sculean, Dr. Giovanni Zucchelli, Dr. Fouad Khoury, și mulți alții).