NobelActive – Peste un deceniu de dominare

Reprezintă cea mai avansată și proeminentă soluție de implant, disponibilă în gama diversă și extinsă de implanturi oferite de Nobel Biocare. Numele său: NobelActive.

De ce dentistul Dvs. lucrează cu Nobel Biocare

Pentru a-și îndeplini angajamentul de excelență, medicii noștri dentiști aleg produse Premium pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil înainte, în timpul și după tratamentul dentar.

Dinte extras – ce urmează?

În urma extracției dentare, osul și gingia tind să se restrângă dacă nu sunt planificate tratamente restaurative. Prin umplerea unei alveole post-extracționale cu un substituent osos imediat după extracție, se poate păstra volumul de os, lucru ce crește numărul de opțiuni disponibile și succesul planului de tratament.

Conceptul de tratament All-on-4 – informații pentru pacienți

Conceptul de tratament All-on-4® este o soluție de implantologie dentară proiectată strategic pentru pacienți cu maxilare fără dinți. Această soluție poate fi cea potrivită pentru Dvs. dacă nu sunteți multumiți de proteză sau nu mai vreți să trăiți fără dinți. Cu doar 4 implanturi, conceptul de tratament All-on-4® poate restaura un întreg maxilar cu dinți lipsă.

Peri-implantitele și suprafețele de implant – realitate versus ficțiune

Autor: Suvi Rantanen Traducere din limba engleză   Peri-implantita este un subiect de discuție întâlnit frecvent în industria implantologiei dentare și, așa cum e de la sine înțeles, o zonă de îngrijorare pentru pacienți. Însă, este dificil să distingi realitatea de ficțiune când ne referim la suprafețele implanturilor și relația acestora cu peri-implantitele. Suprafata implanturilor

Conservarea crestei alveolare post-extracție. Studiu clinic.

Echipa Scheyer et al. a publicat în 2016 un studiu comparativ asupra avantajelor augmentării post-extracționale cu biomateriale Geistlich Bio-Oss Collagen si Geistlich Bio-Gide versus augmentare cu alogrefă + membrană de colagen cross-linked.  40 de pacienți au fost incluși în studiu și s-au analizat rezultatele în functie de dezvoltarea osoasă obținută, vindecarea țesutului moale și opțiunea

Ce este implantul dentar?

Implanturile dentare reprezintă soluția cea mai convenabilă și mai apropiată de dintele natural, având numeroase beneficii. Sute de publicații stiințifice indică o rată de succes de peste 95% a tratamentului cu implanturi, acestea fiind cea mai avansată alternativă medicală și estetică de înlocuire a dinților lipsă și de îmbunătățire a calității vieții.

Studii şi recenzii ştiinţifice Alpha Bio

Fiind un lider în domeniul global al implantologie, Alpha-Bio Tec caută în mod constant să inoveze şi să dezvolte noi produse. Cercetarea este una dintre pietrele de temelie pentru realizarea produselor şi, prin urmare, Alpha-Bio Tec sprijină activităţile de cercetare.

Prof. Dr. Massimo Simion | Dr. Isabella Rocchietta

Concepte inovative de tratament în chirurgia maxilo-facială

Datorită potențialului său osteoinductiv, osul autolog este standardul de aur pentru augmentarile osoase majore. El stimulează perfect formarea de os nou in defectele de scară largă. Dar grefele osoase umane sunt supuse unei resorbții destul de mari, ceea ce poate afecta succesul clinic pe termen lung a tratamentului.

Dr. Paul Weigl şi Pablo Hess

Concepte dovedite cu rezultate previzibile

Inserarea imediată a implantului postextracţional este un concept bine dovedit cu rezultate previzibile pentru implanturile care prezintă suprafaţă TiUnite. Că în orice alt protocol exigent, atunci când planificaţi o înserare imediată cu funcţie imediată, selecţia atentă a pacientului este un aspect crucial. O selecţie înţeleaptă limitează riscul unui potenţial eşec al implantului.