Conceptul de tratament All-on-4 – informații pentru pacienți

Conceptul de tratament All-on-4® este o soluție de implantologie dentară proiectată strategic pentru pacienți cu maxilare fără dinți. Această soluție poate fi cea potrivită pentru Dvs. dacă nu sunteți multumiți de proteză sau nu mai vreți să trăiți fără dinți.

Cu doar 4 implanturi, conceptul de tratament All-on-4® poate restaura un întreg maxilar cu dinți lipsă.

Tehnica oferă mai multe avantaje:

Timp de tratament mai scurt, costuri mai mici

Numărul scăzut de implanturi necesare conceptului de tratament All-on-4® reduce considerabil timpul de tratament și deseori această soluție devine mai eficientă la costuri decât alternativele comparabile de tratament.

Opțiunea foarte elaborată de a plasa implanturile din spate face ca acest tratament să fie o alegere bună și pentru pacienții cu os maxilar redus sever din cauza lipsei dinților timp de mulți ani.

Dinți ficși din prima zi

În funcție de situația dentară individuală, dentistul Dvs. poate conecta implanturile cu o punte provizorie, încă din ziua operației. Acest lucru înseamnăa că puteți ieși din clinica dentară cu un set complet de dinți și vă puteți întoarce la a avea o viață normală. După o anume perioadă de vindecare, dentistul Dvs. va schimba puntea temporară cu o lucrare definitivă, creată de către laboratorul dentar.

Discutați cu medicul pentru a afla mai multe detalii despre All-on-4® și dacă această formă de tratament este soluția ideală pentru Dvs.

 

https://www.youtube.com/watch?v=yCBIdotqo5A

Testimoniale

“Când mi-am văzut noul zâmbet pentru prima dată, am fost în stare de șoc. După câteva momente au început să-mi curgă lacrimile pe obraji. Mi-am recâștigat zâmbetul și, mai important, am știut că îmi voi recâștiga încrederea în mine.” – Deborah, Statele Unite ale Americii

 

“Absolut, conceptul de tratament All-on-4® a fost soluția perfectă pentru mine. Încă de la operație am putut mânca orice am dorit, fără să îmi mai fie teamă.  Trebuia să o fi făcut mai devreme. Le mulțumesc echipei, au fost incredibili!“ – João, Portugalia