De ce dentistul Dvs. lucrează cu Nobel Biocare

Nimeni nu ar trebui să moară cu dinții lăsați într-un pahar cu apă. – Per-Ingvar Brånemark, omul de știință care a descoperit osteointegrarea în 1952.

 

Modul în care arată zâmbetul Dumneavoastra și nivelul său de sănătate sunt aspecte foarte importante. La fel de importante sunt și calitatea și siguranța danturii noi. Pentru a-și îndeplini angajamentul de excelență, medicii noștri dentiști aleg produse Premium pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil înainte, în timpul și după tratamentul dentar. De aceea, medicii dentiști ne aleg drept partener preferat, întrucat au încredere în valoarea promisă de grupul Nobel Biocare.

 

Pacientul, primul

În 1965, primul pacient din lume care a primit implanturi dentare moderne este tratat cu implanturi Nobel Biocare. Gösta Larsson din Gothenburg, Suedia, suferea de invaliditate orală pana când Profesorul Brånemark, cel care a descoperit osteointegrarea, i-a schimbat viața drastic și pentru totdeauna, prin inserarea primului implant dentar în cavitatea orală. Experiența de peste jumătate de secol moștenită se observă în gama noastră de soluții și implanturi dentare, și ne ajută să tratăm cu succes milioane de pacienți din toată lumea – acum și în viitor.

Colaborarea cu experți de top

La Nobel Biocare suntem mândri de colaborarea cu experți de top din toată lumea. Instruirea continuă a medicilor și laboratoarelor dentare cu informații despre produse și indicații clinice vă asigură că sunteți pe mâini bune în fiecare pas care vă poartă spre un nou zâmbet.

 

Excelență știintifică și inovație

Bunăstarea Dvs. este cheia noastră. De aceea, continuăm să investim în cercetare științifică și inovație și ne putem uita înapoi la anii mulți de evidență științifică, acumulați de produsele noastre. Fiecare produs nou este proiectat și testat cu atenție pentru a vă oferi soluții dentare sigure și de lungă durată. O tradiție care se traduce prin calitate de viață superioară a oamenilor ca Dvs., în fiecare zi.

 

Garanție pe viață

Ne dorim să fiți multumit/ă cu noua dantura – an dupa an. Din acest motiv, Nobel Biocare oferă medicilor dentiști o garanție pe viață a implanturilor dentare. Pentru a afla mai multe despre Programul de Garanție, adresați-vă reprezentanților noștri.

 

Suport pe tot globul

Suntem aici pentru Dvs. Medicii dentiști de pe întreg mapamondul folosesc produsele și soluțiile Nobel Biocare. Așa că, oriunde te deplasezi, fie că pleci în vacanță sau vrei să îți schimbi dentistul, vei găsi mereu un specialist Nobel Biocare în apropiere.

Doar produsele de calitate oferă zâmbete Premium care se păstrează. Discutați cu dentistul Dvs. despre cum puteți beneficia de soluții de tratament dentar de cea mai bună calitate.