Studii şi recenzii ştiinţifice Alpha Bio

Fiind un lider în domeniul global al implantologie, Alpha-Bio Tec caută în mod constant inoveze şi dezvolte noi produse. Cercetarea este una dintre pietrele de temelie pentru realizarea produselor şi, prin urmare, Alpha-Bio Tec sprijină activităţile de cercetare, de la cele de bază, la cele pre clinice şi până la studii clinice controlate realizate în diverse centre la nivel mondial.

Alpha-Bio Tec colaborează cu renumite universităţi din lume, clinici şi cercetători care sunt implicaţi în mod constant în activităţi riguroase de cercetare clinică, cu scopul de a furniza pentru medici şi pacienţi o practică bazată pe dovezi ştiinţifice.

Activităţile de cercetare clinică sunt efectuate în conformitate cu standardele internaţionale mondiale precum ICH-BPSC. Alpha-Bio Tec este în conformitate cu cerinţele ICMJE (International Committee of Medical Journal Editors) pentru înregistrarea studiilor clinice şi publică informaţii cu privire la acestea pe site-ul NIH ClinicalTrials.gov.

În mod specific, portofoliul de cercetare Alpha-Bio Tec constă în studii clinice sponsorizate şi de investigaţie, cazuri ce implică implanturi, protetică şi biomateriale.

Mai jos regăsiţi o parte dintre studiile complete şi recenziile ştiinţifice:

Studii complete

Un studiu comparativ despre efectul inserţiei implantului şi a protocolului de încărcare pentru o stabilitate pe termen lung şi pierderea osoasă crestala.
Implanturi: SPI, DFI, ARRP

Diferenţe în osul crestal după contactul cu implantul în urma unor protocoale diferite de forare. Un studiu realizat pe tibia de iepure.
Implanturi: SPI, ICE

Analiza suprafeţei SEM pe 120 de implanturi în ambalaje sterile.
Implant: SPI

Carcateristicile suprafeţei şi calitatea implanturilor din ambalajele sterile.
Implant: SPI

Recenzii Știinţifice

Puritatea implanturilor Alpha-Bio Tec – asigurarea şi controlul calităţii.
Proprietăţile suprafeţei de implant la nivel coronar şi resorbţiile crestale.