Înapoi la toate studiile de caz

De ce dentistul Dvs. lucrează cu Nobel Biocare

Pentru a-și îndeplini angajamentul de excelență, medicii noștri dentiști aleg produse Premium pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil înainte, în timpul și după tratamentul dentar.

Dinte extras – ce urmează?

În urma extracției dentare, osul și gingia tind să se restrângă dacă nu sunt planificate tratamente restaurative. Prin umplerea unei alveole post-extracționale cu un substituent osos imediat după extracție, se poate păstra volumul de os, lucru ce crește numărul de opțiuni disponibile și succesul planului de tratament.

Conceptul de tratament All-on-4 – informații pentru pacienți

Conceptul de tratament All-on-4® este o soluție de implantologie dentară proiectată strategic pentru pacienți cu maxilare fără dinți. Această soluție poate fi cea potrivită pentru Dvs. dacă nu sunteți multumiți de proteză sau nu mai vreți să trăiți fără dinți. Cu doar 4 implanturi, conceptul de tratament All-on-4® poate restaura un întreg maxilar cu dinți lipsă.

Ce este implantul dentar?

Implanturile dentare reprezintă soluția cea mai convenabilă și mai apropiată de dintele natural, având numeroase beneficii. Sute de publicații stiințifice indică o rată de succes de peste 95% a tratamentului cu implanturi, acestea fiind cea mai avansată alternativă medicală și estetică de înlocuire a dinților lipsă și de îmbunătățire a calității vieții.

Ce sunt biomaterialele sau materialele de adiție?

Biomaterialele sunt materiale non-viabile care pot fi implantate pentru a înlocui sau repara un țesut afectat sau lipsă. Datorită similarității cu țesuturile umane, aceste materiale sunt optime pentru formarea osului nou și a vindecării tisulare, realizate în corpul uman.